Sinds 1902, toekomstgericht. Een familiebedrijf met een hart van staal

Vertrouwen, kwaliteit en vakmanschap zijn voor ons drie belangrijke pijlers. Mede hierdoor hebben we ons sinds jaar en dag – gedurende vier generaties – goed weten te ontwikkelen. En dat blijven we doen. Voor u. We investeren continu in nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Toekomst- en vooral ook klantgericht.

Van vader op zoon

Al in 1902 begon Lambertus Elders bij een smederij aan de Dorpsstraat in Heeten, waarna hij deze heeft overgenomen op 14 maart 1910. Na zijn overlijden in 1934 zette zoon Antoon de smederij voort en is deze uitgebreid met o.a. een rijwielhandel, gasflessen verkoop, loodgieter, een winkel met ijzerwaren, galanterieën en zelfs een benzinepomp. In 1969 zette Joop – zoon en de derde generatie – de loodgieters en gasfitters-activiteiten zelfstandig voort in Raalte. Zoon Aloys Elders heeft daarop, samen met zijn vrouw José, het familiebedrijf in Heeten voortgezet. Na diverse uitbreidingen, investeringen en specialisaties is het bedrijf in de loop der jaren uitgebouwd tot een betrouwbare speler van formaat in de metaalconstructie-markt.

De vierde generatie

Sinds 2006 zwaait Martijn de metalen scepter, maar is ook vakspecialist Aloys nog steeds een volwaardig lid van team Elders metaal. Met zo’n 15 vaste krachten is het familiebedrijf klaar voor de toekomst. Een duidelijke visie en missie is uitgestippeld: maatwerk (metaal)producten leveren met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Klantgericht voor de bouw, de industrie en de meest uiteenlopende omgevingsprojecten.