Nieuws

VACATURE: Technisch Tekenaar

Een leuke fulltime baan mét toekomstperspectief? Als Technisch Tekenaar kun je bij Elders metaal in Heeten direct aan de slag! Het technisch tekenen (HiCAD) van diverse plaatwerkproducten, constructie(onderdelen), maar ook complete projecten zijn op je lijf geschreven. Je tekent voor opdrachtgevers uit o.a. infra, groeninrichting, bouw en industrie. Dat maakt het werken bij ons altijd afwisselend en bijzonder uitdagend. Elders Metaal B.V. is een middelgroot (én gezellig) familiebedrijf – met een no nonsense mentaliteit. Je zet samen met een hecht team de schouders eronder om mooie projecten te maken. Deze vacature downloaden >>

VACATURE: Projectleider

Een uitdagende fulltime baan mét toekomstperspectief? Als Projectleider kun je bij Elders Metaal B.V. in Heeten direct het verschil gaan maken! Een operationeel leidinggevende functie om iedere opdracht in goede banen te leiden. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van prachtige projecten voor opdrachtgevers uit o.a. infra, groeninrichters, bouw en industrie. Dat maakt het werken bij ons altijd afwisselend en bijzonder uitdagend. Elders Metaal B.V. is een middelgroot (én gezellig) familiebedrijf – met een no nonsense mentaliteit. Je zet samen met een hecht team de schouders eronder om mooie projecten te realiseren. Deze vacature downloaden >>

VACATURE: Metaalbewerker

Ben jij een metaalbewerker die op zoek is naar meer afwisseling? Je kunt bij Elders Metaal B.V. in Heeten direct beginnen! We maken hele mooie metalen producten voor ook hele diverse opdrachtgevers. Dat maakt het werken bij ons altijd anders en bijzonder uitdagend. Elders Metaal B.V. is een middelgroot (én gezellig) familiebedrijf – met een no nonsense mentaliteit. Je zet samen met een leuk team de schouders eronder om alle projecten te realiseren. Deze vacature downloaden >>

VACATURE: Leerling Metaalbewerker

Ben jij die handige Harrie of Harriëtte? Adem je al techniek en werk je graag met je handen? Lijkt metaalbewerking je ook zo’n mooi beroep? Bij ons zijn volop mogelijkheden en kansen. Bel gewoon even en kom langs als jij het mooie vak van metaalbewerker wilt leren. Deze vacature downloaden >>

De elementen hout en metaal smelten weer eens mooi samen

Een prachtig artikel in het onlangs verschenen Sallands Ondernemers Magazine. In de rubriek SOM’s Uitwisseling traden wij op als gastheer en was Herwin Horstman, eigenaar van Estufa, onze gast. We spraken onder andere over samenwerking, overeenkomsten, specialisaties en onze medewerkers. De visie van Estufa en Elders metaal bleek nauw verbonden te zijn en het credo is: specialiseren om uniek te blijven en waar mogelijk samenwerken. Kortom een inspirerend artikel.
Lees het gehele artikel op: somonline.nl

Warm de winter door met de Elders metaal-muts.

Klappertandend de winter door, is voorgoed verleden tijd. Voor alle klanten en relaties ligt de Elders metaal-muts klaar aan de Dorpsstraat 72 in Heeten (zolang de voorraad strekt). Heerlijk warm en sneeuwbestendig!

Ook montageteam Elders metaal in nieuw jasje

Het zal u niet ontgaan zijn. De nieuwe huisstijl van Elders metaal is inmiddels breed doorgevoerd. De oude gevelreclame heeft plaats gemaakt voor het nieuwe logo. Het huisstijldrukwerk vliegt door ons kantoor en de nieuwe website is geheel in nieuwe stijl vormgegeven. Ook ons montageteam kon natuurlijk niet achterblijven. Onze bedrijfswagens zien er schitterend uit. Opvallend en onmiskenbaar Elders metaal.

Circulariteit staat centraal bij daktuin ABN AMRO

In opdracht van DonkerGroen hebben wij het afgelopen jaar ook onze expertise mogen inzetten om te komen tot een prachtig eindresultaat. Van engineering tot oplevering, zijn we zo’n 11 maanden druk bezig geweest om de daktuinen van de ABN AMRO in Amsterdam mede vorm te geven. In project Circl hebben we 55.000 kilo cortenstaal verwerkt en tevens de complete onderconstructie van de noord- en zuidtrap vervaardigd.
Bekijk meer foto’s van dit bijzondere project. Wij zijn er trots op!

Constructiebedrijf Aloys Elders heet voortaan Elders metaal

Iets veranderd! Vertrouwen, kwaliteit en vakmanschap zijn voor ons drie belangrijke pijlers. Mede hierdoor hebben we ons sinds jaar en dag – gedurende vier generaties – goed weten te ontwikkelen. En dát blijven we doen. We investeren continu in nieuwe ontwikkelingen en innovaties. En tóch veranderen we iets. Toekomst- en vooral klantgericht. Met een krachtige naam en stijlvol logo, waarin we onze vertrouwde ‘AE’ een bijzondere plaats hebben gegeven.

Niets veranderd! Inderdaad. We blijven ons constructie(maat)werk leveren voor onder andere de bouw, de industrie en de meest uiteenlopende omgevingsprojecten. Met grote passie voor het vak en met een enthousiast team van metaal-professionals, waarbij ook de service en expertise altijd op hoog niveau is én blijft. Niets veranderd dus.

Lekker groen bezig!

Sinds 2015 is het overgrote deel van ons werkplaatsdak voorzien van maar liefst 240 zonnepanelen. Geplaatst door Disselhorst Green Energy B.V. Wij wekken hiermee ons complete jaarverbruik op en daar zijn we dus lekker groen mee bezig. De prachtige luchtfoto is gemaakt door: Made by Drones.